Troje tinejdžera povređeno u Nišu, uhapšen vozač koji je pobegao nakon udesa

Niška policija identifikovala je i uhapsila S.D. (42) iz tog grada za koga se sumnja da je sinoć automobilom naleteo na troje tinejdžera koji su zadobili povrede.
Troje tinejdžera povređeno u Nišu, uhapšen vozač koji je pobegao nakon udesa
Foto: 021.rs
Kako je saopšteno iz MUP-a, S.D. je uhapšen zbog postojanja sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i teško delo nepružanje pomoći povređenom u saobraćanoj nezgodi.
 
Sumnja se da je on sinoć, vozeći automobil marke škoda, skrenuo sa puta i udario troje tinejdžera koji su se nalazili na trotoaru, a potom je pobegao.
 
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden tužilaštvu, stoji u saopštenju.
 
Kako su preneli mediji, sedamnaestogodišnji mladić je zadobio lake povrede, dok su obe njegove drugarice teško povređene.
 
Njih je Hitna pomoć prevezla u niški Univerzitetski klinički centar, gde je ustanovljeno da petnaestogodišnjakinja ima prelom karlice, dok je sedamnaestogodišnjakinja zadobila prelom obe butne kosti.
  • Banderaš

    01.05.2021 14:44
    Korupcija
    Da tužilaštvo,sudovi i policija zdravo i pošteno obavljaju svoj posao ovaj užas u saobraćaju nam se ne bi dešavi. Ovoliki mrtvi,povređeni,toliki broj trajno nesposobni za posao koje mi izdrźavamo,plaćamo i lečimo,ogromna materijalna i nematerijalna šteta u infrastrukturi,sve su to posledice korupcije u tužilaštvu,policiji i sudstvu,haos u državi,koruptivni sistem. Da sistem funcioniše ova se tragedija ne bi desila ili bar taj vozač ne bi pobegao sa lica mesta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).