Ljajić: Na predsedničkim izborima nemam šanse, podržaćemo Vučića, nijedan drugi ne može da pobedi

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da će njegova stranka, koja je deo vladajuće koalicije i na narednim predsedničkim izborima podržati kandidata vladajuće koalicije i ocenio da nijedan drugi kandidat, osim Aleksandra Vučića, nema šanse da pobedi.
Ljajić: Na predsedničkim izborima nemam šanse, podržaćemo Vučića, nijedan drugi ne može da pobedi
Foto: 021.rs
"Ja nisam baš Šećeroski da učestvujem na izborima na kojima nemam nikave šanse… Sigurno je da ćemo imati dva politička bloka, jedan unutar vladajuće koalicije, drugi opozicioni i takve situacije ne daju vam da se igrate… Podržaćemo kandidata vladajuće koalicije, a nijedan drugi nema šansu da pobedi osim Vučića", rekao je Ljajić za N1.
 
Gostujući na ovoj televiziji Ljajić je rekao da je politički pragmatično i racionalno izaći na izbore u postojećoj koaliciji i podržati kandidata koji ima najviše šanse za pobedu.
 
Ljajić je istakao da njegova stranka učestvuje i u međustranačkom dijalogu i okviru Skupštine i u onom drugom uz posredovanje Evropskog parlamenta i da će im manje više izložiti istu platformu koju su predali predsedniku Skupštine i evroparlamentarcima.
 
"Predlažemo novi izborni zakon, od 1990. godine se govori o izbornim uslovima i ko god izgubi na izborima iskaže nezadovoljstvo zbog izbornog zakona. Oko njega treba da dođe do saglasnosti vlasti i opozicije, da imamo pravila igre koja važe za sve", rekao je Ljajić.
 
  • E moj Rasime

    04.05.2021 07:19
    Mnogo ti voles da budes u vlasti.
  • Trky

    04.05.2021 07:12
    Slihtanje level pro
  • Geza

    04.05.2021 06:51
    Strucnjak
    Nije ti bila dobra politika SPS-a pa si je sa dosom razbijao i potpisao Slobino putovanje u Hag,, kada te je AV razbucao i poslao u APV shvatio si da ga treba podrzati. Mnogo ti nedostaju dozvole koje si potpisivao. Srbija je sita necistih politicara ali joj nedostaje mehanizam da se odbrani, morace to izgleda ici nekim drugim putem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija