Muškarac pronađen mrtav u zaključanom toaletu na VMA

Vojnomedicinska akademija saopštila je da je danas u zaključanom toaletu njenog Centra hitne pomoći pronađeno beživotno telo starijeg muškarca.
Muškarac pronađen mrtav u zaključanom toaletu na VMA
Foto: 021.rs
Nadležni organi utvrdili su da je reč o osamdesetdvogodišnjem P.S, čije je telo preneto u Institut za sudsku medicinu Kliničkog centra Srbije, radi utvrđivanja uzroka smrti.
 
Kako je za sada utvrđeno, prijem tog pacijenta evidentiran je u Centru hitne pomoći 1. maja u 08.40 časova zbog bolova u trbuhu, a nema podataka o daljem toku njegovog zbrinjavanja.
 
Članovi njegove porodice obratili su se 4. maja dežurnom oficiru VMA, koji im je pružio informacije sa kojima je VMA u tom trenutku raspolagala.
 
Nadležni organi trenutno preduzimaju sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a ukoliko se utvrdi da je bilo propusta zaposlenih na VMA, oni će biti najoštrije sankcionisani, navodi se u saopštenju.
  • Novosadjanka

    06.05.2021 17:11
    Banda jedna. Pre par goduna imala sam zakazan pregled kod dr. Vukosavljevica koji je u neko doba resio da ode i ostavi nas nekoliko pacijenata nepregledano. Pregledao me je praktikant koji nije znao koje je levo a koje desno oko. Sramota za jednu takvu ustanovu.
  • Veki

    05.05.2021 22:42
    Boze, pa na VMA se nista nije promenilo od pre 15 godina, kada se moj otac tamo lecio i preminuo, jer kad sam dosla da preuzmem dokumentaciju o uzroku njegove smrti, nacelnica mi je procitala podatke o nekom sasvim drugom, dok je nisam opomenula da se ne radio o mome ocu, a njegove licne stvari nisu mogli da pronadju par dana, pa sam isla dva puta zbog toga u Beograd. Totalno rasulo, a mogu misliti sta je cerka od ovog gospodina dozivela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.