Šapić: Saradnja sa Vučićem nije posledica pijačne trgovine, imamo identične stavove

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da ideja o ujedinjenju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) postoji od ranije i da on i predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji je u sredu najavio ulazak SPAS-a u tu partiju, o tome nasamo razgovaraju već određeni period.
"To smo sada podigli na viši nivo. Pretpostavljam da ćemo u sledećih mesec dana znati na čemu smo. Očekujem da ćemo postići dogovor i da ćemo do početka juna biti deo iste organizacije", naveo je Šapić za TV Vesti.
 
On je istakao da njihova saradnja nije posledica neke "pijačne trgovine".
 
"Izuzetno je važno da saradnju u politici sa određenim ljudima i organizacijama pravite na osnovu zajedničke politike, stavova i pogleda na ključne stvari. To ne može nijedna trgovina da nadomesti. Da nemamo poslednjih nekoliko godina slične i za važne državne stvari, čak i identične stavove, do ovoga ne bi došlo", naveo je Šapić, prenosi Danas.
 
Podsetimo još jednom da je pre tri godine, pre beogradskih izbora, Šapić bio izričit da njegova stranka neće napraviti nikakav dogovor sa SNS jer je "sve ono za šta se oni zalažu suprotno od SNS". Šta je sve Šapić ranije govorio o SNS, s kojoms ad dogovara saradnju, opširnije možete čitati OVDE.
  • OzvalavljeniAgent577

    07.05.2021 01:19
    Progutace SNS jos gomilu UDBA-skih "stranaka" samo da strmoglavo ne izgubi vlast.
  • Stevan

    06.05.2021 22:51
    Bavite se sobom tj sopstvenim progranima i delima ako pretendujete na vlast.gospodo opozicionari...
  • maja

    06.05.2021 21:57
    @ivana
    Cista trgovina.Da li bese neka nelegalna zgrada na Novom Beogradu.Sada je
    verovatno legalna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.