Radnica na naplatnoj rampi "Lajkovac" spasila život čoveku koji je doživeo infarkt

Radnica "Puteva Srbije", Jelena Sinđelić, u nedelju, 2. maja, na Uskrs, spasila je život čoveku koji se zaustavio na naplatnoj stanici "Lajkovac" na autoputu "Miloš Veliki".
Radnica na naplatnoj rampi "Lajkovac" spasila život čoveku koji je doživeo infarkt
Foto: 021.rs
Kako navode Putevi Srbije, sve se dogodilo oko 14 časova.
 
Nedaleko od kabine za naplatu putarine u kojoj je tada radila Jelena Sinđelić zaustavio se automobil marke "Chevrolet cruze". Vrata vozila su se otvorila, čovek je pokušao da izađe, ali je pao pored vozila.
 
Jelena mu je odmah pritrčala u pomoć. Dok je pokušala da telefonom pozove Hitnu pomoć, uočila je jedna kola Hitne pomoći kako se približavaju naplatnoj stanici. Zaustavila ih je i lekara i medicinsku sestru odmah odvela do čoveka kome je pozlilo. Po savetu lekara, polivala je čoveka vodom i držala sve vreme infuzije iznad njegove glave. 
  
"Stvarno ne znam kako da se zahvalim toj devojci. Život mi je spasila. Kretao sam se autoputem Miloš Veliki, u smeru od Beograda prema Ljigu i kada sam se približio isključenju za Lajkovac, pozlilo mi je. Osećao sam jak bol u grudima, rukama i nogama, nesvesticu, mučninu i gubitak kiseonika. Jedva sam uspeo da otvorim vrata i srušio sam se...", rekao je Pavlović.
  • Ivan

    09.05.2021 21:19
    .
    Kad je covek video kolika je putarina,slosilo mu se
  • Bravo

    09.05.2021 20:18
    Jelena kraljice!
  • Sve pohvale

    09.05.2021 17:46
    Bravo za oštar i brz um i prisebnost u napetoj situaciji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.