U Belivukovoj mašini za meso nađeni DNK Radojevića i Ljepoje

U industrijskoj mašini za mlevenje mesa, koju je klan Veljka Belivuka koristio za uklanjanje svojih protivnika, najverovatnije su pronađeni DNK tragovi Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje.
Prema nezvaničnim informacijama, koja prenose Novosti, opsežna veštačenja su i dalje u toku, ali svi tragovi za sada ukazuju da je reč o pomenutom tandemu kojem se već duže vreme gubi svaki trag i za koji se osnovano veruje da su ih oteli pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.
 
Podsetimo, ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je veštačenjem potvrđeno da se na mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.
 
Ova grupa sumnjiči se da za najteža krivična dela, među kojima su ubistva, iznude i otmice. Pripadnici Belivukovog klana uhapšeni su početkom februara ove godine u velikoj akciji MUP i BIA.
 
O ovim nalazima više OVDE.
  • @Ne razumem

    10.05.2021 19:36
    Cim su vecernje novosti prenele, znaci jesu pronadjeni tragovi.
    Jer su vecernje novosti postale Vuciceva produzena novinska ruka.
  • Банг Брос

    10.05.2021 13:10
    Jbg,nisu je dobro očistili/oprali.
  • Ne razumem

    10.05.2021 12:36
    "najverovatnije su pronađeni DNK tragovi Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje." Ili jesu ili nisu pronadjeni, kako najverovatnije?? Da li vi samo nagadjate ili iznosite cinjenice, ipak je to nesto uzasno i gnusno da bi se samo nagadjalo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.