Tepić: Još najmanje sedam svedoka protiv Palme

Svedok koji je juče trebalo da da iskaz u jagodinskoj policiji govoriće o svojim saznanjima koja se tiču podvođenja devojaka i maloletnica na privatnim žurkama Dragana Markovića Palme.
Tepić: Još najmanje sedam svedoka protiv Palme
Foto: 021.rs
To je najavila potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić uz napomenu da "samo ostaje da se vidi da li će njegovo svedočenje ostati zatvoreno za javnost".
 
Tepić je za današnje izdanje "Danasa" rekla da je podnošenje tužbe Dragana Markovića Palme protiv nje ni najmanje ne zabrinjava i da je to sve "deo njegove predstave".
 
"Svako radi svoj posao u ovoj situaciji. Neko živi od cirkusa i predstava, a mi se bavimo ozbiljnim stvarima gde nema nikakve sumnje da će to ići putem kojim treba da ide i koji Palma zaslužuje", kazala je Tepić.
 
Ona je najavila da će o Markovićevom udelu u podvođenju devojaka i maloletnica u Jagodini "još svedoka govoriti javno".
 
"Planiram da održim novu konferenciju za novinare, gde ćemo čuti još iskaza zaštićenih svedoka", najavila je Tepić.
 
Ona je dodala da je "takvih svedoka najmanje sedam" i da su svi spremni da svedoče ukoliko im tužilaštvo obezbedi zaštitu.
 
Svedok koji je na video snimku, sa zaštićenim identitetom, izneo detalje sa Markovićevih privatnih žurki u Jagodini i Končarevu, juče je trebalo da bude saslušan u jagodinskoj policiji, nakon što je Dragan Marković Palma javno otkrio njegov identitet navodeći da ga je sa snimka "prepoznao po džemperu", ali je tužilaštvo iz Kraljeva, koje vodi predistražni postupak, usvojilo zamolnicu da iskaz da u Beogradu.
  • ништа

    11.05.2021 10:56
    ме
    Ништа ме не чуди око Палме, само погледајте лика и ко су му били прикани попут Аркана, шта више рећи. А те девојчице свака вам част што ово радите против лика као што је он.

    ИСТРАЈТЕ
  • Niko

    11.05.2021 10:47
    Koliko ceka svedoka za tvoje lazi?
  • cluffas

    11.05.2021 10:37
    Ako je ovo sve istina onda mora da ide na dugogodisnju robiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.