Ronaldov dres prodat za 1,3 miliona dinara, novac ide za malog Gavrila

Potpisani dres Kristijana Ronalda prodat je za 1,3 miliona dinara na aukciji za pomoć osmomesečnom Gavrilu Đurđeviću, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.
Ronaldov dres prodat za 1,3 miliona dinara, novac ide za malog Gavrila
Foto: Pixabay
Kupac dresa je želeo da ostane anoniman.
 
Kako je saopštila kompanija Mozzart, koja je uspela da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akciji, reč je o kolekcionaru i uličnom umetniku koji stoji iza Instagram profila "Black Sails".
 
Kompanija Mozzart spojila je Mesija i Ronalda zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faliiju Ramadaniju i u saradnji sa organizacijom "Zajedno za život", Mozzart je stavio njihove potpisane dresove na humanitarnu licitaciju, kako bi se prikupila sredstva za lečenje.
 
Kao i za Ronaldov, ova kompanija dala je i početnu ponudu od milion dinara i za Barsinu desetku sa posvetom "para Gavrilo", a licitacija za Mesijev dres traje do četvrtaka do 15 sati.
 
Za lečenje malog Gavrila potrebno je još nešto manje od milion evra, a licitacije su se samo nizale - srpski reprezentacivac Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov saigrač Aleksandar Mitrović takođe dres Srbije…
 
Na koje još načine možete pomoći Gavrilu pročitajte OVDE.
  • DS

    12.05.2021 09:56
    Sve je ovo lepo i taj iznos i sve
    Ali morate malo drukčije to da odradite. međunarodna aukcija sa boljim marktingom. Više je novca i pomoći

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija