Majka maloletnice: Tepić iskoristila moju privatnu situaciju za linč Palme

Direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević izjavila je danas da je Marinika Tepić iskoristila njenu privatnu situaciju za linč Dragana Markovića Palme.
Majka maloletnice: Tepić iskoristila moju privatnu situaciju za linč Palme
Foto: 021.rs
Ona je precizirala da je Marinika Tepić iskoristila njenu privatnu situaciju gde joj je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne fotografije njene maloletne ćerke.
 
Tepić je ranije danas upitala da li su Tužilaštvu u predmetu protiv Markovića za podvođenje maloletnica i žena dostavljeni dokazi iz zaplenjenog mobilnog telefona "najbližeg Markovićevog saradnika", u kojem se nalaze snimci i slike nagih maloletnica, ćerki čelnika Jagodine.
 
"Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo a njen telefon oduzelo. Ta zla žena, Marinika Tepić, taj podmukli lažov iskoristila je danas moj privatni problem i moju ličnu situaciju sa tom ženom da bi nastavila svoj politički linč prema Draganu Markoviću Palmi", navela je Jakovljević, a prenela Skupština Jagodine.
 
Jakovljević je naglasila da žena čiji je telefon oduzet nije Markovićeva saradnica, već je na izborima bila u opozicionoj grupi građana i da to predstavlja "još jednu u nizu laži".
 
"Marinika Tepić koja se predstavlja kao borac protiv pedofilije danas je zloupotrebila upravo moju maloletnu ćerku u političke svrhe a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost te situacije odraziti na moje dete", dodala je ona.
 
Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma demantovao je danas navode da ima veze sa snimcima i fotografijama nagih maloletnica iz telefon.
 
Tepić: Za mene je šok što je identitet jedne od maloletnica otkrila njena majka
 
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da "nikada ne bi javno otkrila ko su maloletnice čije se nage fotografije i snimci nalaze na telefonima Palminih najbližih saradnika", kao i da je za nju "šok" što je identitet jedne maloletnice otkrila njena majka.
 
Tepić je za Nova.rs izjavila da je za nju "skandalozno to je što je direktorka Centra za socijalni rad iz Jagodine (Biserka Jakovljević) obelodanila identitet svog deteta i što je (Dragan Marković) Palma prethodno najavio da će to da uradi". Tepić je rekla da posle toga očekuje da "tužilaštvo i policija počnu da rade svoj posao onako kako bi trebalo".
 
Povodom izjave Jakovljević, Tepić je kazala da se "najviše trudi da se obezbedi zaštita za svedoke, očevice i žrtve", i da su time što se majka devojčice obratila javnosti "potvrđena njena saznanja" koja je danas prenela novinarima.
 
Tepić je rekla da će u petak u kraljevačkom tužilaštvu ponovo dati iskaz povodom navoda da je Dragan Marković Palma u Jagodini i Končarevu organizovao zabave na kojima su podvođene devojčice i žene.
  • dds

    15.05.2021 09:23
    izbacen sa posla
    @Branko
    Da nije možda Leta?
  • milicica

    15.05.2021 00:16
    kakvi ste vi to ljudi
    Kad napadate majku i automatski i dete a verujete zeni koja samo mase papirima , izmislja da bi kobajagi nesto uspela i svi je demantuju. Ju pa kako smeju Mariniku sveticu koja umesto da se bavi porodicom ide po gradovima ,mase papirima koje niko ne vidi i prati je 100 ljudi iz njene stranke i niko vise.Bice mi drago kad dobijem minuse od takozvanih ostrascenih demokrata koje istina i ne zanima ako mi uopste i bude objavljen komentar.
  • Svetlana

    14.05.2021 16:37
    Ala sam srecna sto nisam u Srbiji. A trebalo bi da budem tuzna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija