Stamatović: Ne planiram da pređem u SNS

Ne planiram da pređem u Srpsku naprednu stranku (SNS), stoga mogu da kažem da nisu tačni navodi da će se to dogoditi, rekao je predsednik opštine Čajetina i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović.
Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović rekao je da očekuje da će posle Aleksandra Šapića i lider Zdrave Srbije Milan Stamatović pristupiti SNS i postati član Predsedništva.
 
Stamatović za portal nova.rs navodi da nema namere da to učini, napominjući da su odnosi njegove organizacije i SNS - korektni.
 
"Ne bih zaista da komentarišem proizvoljne izjave. Ne planiram da pređem u SNS, niti je bilo razgovora koji bi vodili u tom pravcu. Što se tiče našeg odnosa sa njima - za sada nas ne diraju, niti opstruiraju", rekao je Stamatović i dodao da nema direktnu komunikaciju sa predsednikom Srbije i SNS Aleksandrom Vučićem.
 
Ni ranije nije bilo direktne komunikacije sa njim, već je sve išlo preko kabineta, dodaje on.
 
"Ranije sam rekao i ponavljam stav - da bi on trebalo da predsedava dijalogu vlasti i opozicije, jer ima legitimitet za razliku od drugih", poručio je Stamatović.
  • znači planira

    14.05.2021 08:14
    Uvek tako... reknu pa poreknu.
  • Vlada

    14.05.2021 07:57
    Farsa
    Ne trebas im za sada kao Sapic za izbore u BG, ali preci ces kada im zatrebas svi ste u dilu sa sistemom,samo narod se zavarava da postoji opozicija.
  • brka

    14.05.2021 06:33
    To je i Gangula rekao.... rec politicara jaka je kao cackalica koja je pod pritiskom jedne tone....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.