Pokret socijalista: Ako se Vučić ne kandiduje, Vulin u trci za predsednika Srbije

Pokret socijalista saopštio je danas da će kandidovati svog lidera Aleksandra Vulina za predsednika Srbije, ako se predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne bude ponovo kandidovao.
Pokret socijalista: Ako se Vučić ne kandiduje, Vulin u trci za predsednika Srbije
Foto: 021.rs
"Politika predsednika Vučića mora imati nastavljača, a ko je iskreniji u sprovođenju politike ujedinjenja Srba, vojne neutralnosti i socijalne pravde od našeg predsednika Aleksandra Vulina, odlučeno je na sednici Predsedništva Pokreta socijalista", a saopštila je ta stranka.
 
Kako se u saopštenju dodaje, Vučić je "bolji od svih koje Srbija može da bira, ali ako njegova partija misli da ima boljeg, onda Pokret socijalista ima još boljeg - Aleksandra Vulina".
 
Pokret socijalista dodao je da će Vulin biti kandidat te stranke za predsednika Srbije ako njihovo članstvo usvoji predlog predsedništva stranke.
 
Uslov je i da se Vučić ne kandiduje "bilo zato što on sam to neće, bilo zato što njegova partija nema hrabrosti da se suprotstavi tajkunskim medijima i velikim silama".
  • kikiriki

    20.05.2021 21:21
    Idemo ....
    A bas sam mislio da ne moze biti gore. Nije mi na pamet pala ova ideja.
  • Vlade Kremić

    19.05.2021 12:59
    Noćna buka
    Ako Vulin uvede noćne policajce-pozornike što će da pendreče huligane što noću divljanju,ja ću ga prvi glasati!
  • Jedna od mnogih

    19.05.2021 11:15
    Ma da
    Idiokratija u najavi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.