Majstorski shitati: Dok vam ne dođe tetka iz Bosanske Krupe, znači nema frke

Još jedna nedelja zanimljivih izjava je za nama.
Majstorski shitati: Dok vam ne dođe tetka iz Bosanske Krupe, znači nema frke
Foto: 021.rs (Screenshot/YouTube/KlasikTV)
Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat), a u komentarima možete da navedete šta je ostavilo najsnažniji osećaj nelagodnosti kod vas. 
 
Ministar koji je voleo vozove - Tomislav Momirović
 
"Brzom prugom od Beograda do Novog Sada voziće se 200 kilometara na sat, tridesetak minuta. Imaćemo praktično jedan grad, Beograd i Novi Sad će se spojiti."
 
Dok ti ne dođe tetka - Ivica Dačić
 
"Sve dok je predizborna kampanja vi ste u poziciji da možete da pričate kao Bata Živojinović u onom filmu sa Šteficom Cvek i da pretite, ali izbori su sudnji dan."
 
Demokratska stranka - Goran Vesić
 
"U SNS postoji samo jedan tim, tim Aleksandra Vučića, u SNS nema drugih timova i politika osim Vučićeve politike. Svi sprovodimo jednu politiku, a to je politika Aleksandra Vučića... Pre nego što uđe, (Šapić) treba da nauči pravila lepog ponašanja koja postoje kod nas, timski rad, energiju usmeravamo prema političkim protivnicima, a ne saborcima."
 
Iz horor filma - Milomir Marić
 
"Palma, ti si, kad se desila ova kampanja protiv tebe, rekao da je to za tebe, kao domaćina, čoveka porodičnog, kao genocid. To je sve nešto suprotno od onoga što ti živiš i kako se ponašaš."
 
Stare navike - Dragan Marković Palma
 
"Ako se ovaj zaštićeni svedok plaši da dođe u Jagodinu, evo ja ću da mu pošaljem tri devojke koje se bave borilačkim sportom, ima da ga čuvaju ko baba unuče, da ga stave u auto, da ga odvezu da da izjavu, da ga vrate, da mu kupe sendvič..."
 
"Majstorski shitati" je satirična rubrika portala 021.rs u kojoj se objavljuju izjave političara i javnih ličnosti za koje se smatra da zaslužuju posebnu pažnju zbog svoje duboke inteligencije i upečatljivosti.
  • Komšinica

    16.05.2021 20:11
    Žestoka konkurencija
    Ipak 1

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija