Od početka maja u udesima poginulo 27 osoba

Od početka maja u saobraćajnim nesrećama u Srbiji poginulo je 27 osoba, što je 12 više nego u istom periodu prošle godine, saopštila je Agencija za bezbednost saobraćaja.
Od početka maja u udesima poginulo 27 osoba
Foto: 021.rs
I pored velikog angažovanja saobraćajne policije u kontroli saobraćaja, samo prošle nedelje u saobraćajnim nesrećama život je izgubilo 13 osoba, ističe se u apelu učesnicima u saobraćaju.
 
Podseća se da je 1. maja, uprkos najavama pojačane kontrole i brojnih apela da se poštuju saobraćajni propisi, poginulo čak sedam osoba.
 
Najviše smrtnh slučajeva, šest, bilo je na teritoriji Policijske uprave u Nišu, u Užicu su poginula tre, a na teritoriji Zaječara, Pančeva i Pirota stradale su po dve osobe.
 
U maju je u saobraćajnim nesrećama poginulo i četvorogodišnje dete, koje je vozilo bicikl, kao i dečak star 14 godina, upozoravaju u Agenciji za bezbednost saobraćaja. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija