Penzioner iz Šapca krenuo peške za Beograd da predsedniku ukaže na problem koji ima

Vlastimir Rudić, 55-godišnji penzioner, juče je iz Jelenče kod Šapca peške krenuo za Beograd kod predsednika Aleksandra Vučića, da mu ukaže na svoj problem.
Tvrdi da godinama ne može da nadoknadi štetu posle gubitka ruke.
 
Kiša ga nije sprečila da s rancem, svom dokumentacijom i lekovima krene iz Jelenče. Nakon povrede na poslu 2014. amputirana mu je leva ruka, pet godina pokušava da sudski dokaže kolika je odgovornost bolnice, objavio je RTS.
 
Da se bori i trpi, kaže, više ne može, zato je na put krenuo peške.
 
"Odlučio sam se zbog opstrukcije bolnice koja usporava suđenje i naplatu i dokaz da su oni napravili propust. Nigde nisam mogao da nađem pravdu, sva su vrata bila zatvorena, odlučio sam da idem kod predsednika Vučića da pokušam kod njega, nosim papire da pogleda", ističe Rudić.
 
Krenuo je preko Obrenovca, jer autoputem ne može.
 
"Ne, sigurno neću odustati, čak ću sačekati gospodina predsednika i da se vrati ako treba iz Brisela, mesec dana, mesec dana biću ispred Predsedništva, muka me naterala, muka i nepravda", dodaje Rudić.
 
Do Beograda ima 80 kilometara, za dva sata desetinu je već prešao. Usput će se odmarati, kaže, mora četiri puta da primi insulin. Ugrađena su mu i četiri stenta.
 
Oženjen je i ima dve ćerke, porodica ga podržava.
 
Kaže da ni na koga nije ljut, ponajmanje na sudije.
  • NS

    18.05.2021 12:24
    Komentar
    Alo citas li ti Mico tekst? Tvoj komentar govori sve o tebi. Fuj! Covek je povredjen na poslu zbog cega mu je amputirana ruka i invalid je. Debilu debilni.
  • Mico

    18.05.2021 10:07
    /
    55 godina a vec penzioner, puuuu pa tebi ni to ne valja izgleda.
  • Vladimir

    18.05.2021 09:31
    Istekao rok vitaminima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.