FOTO: Nakon Vulinove najave, uhapšeno još šest osumnjičenih pripadnika Belivukove kriminalne grupe

Uhapšeno je još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković.
To je saopštio MUP Srbije.
 
U koordiniranoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšeni su S.M. (40), A.D. (24), M.L.S. (21), M.S. (22), V.Đ. (19) i A.S. (21).
 
Oni su osumnjičeni da su kao članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica, saopšteno je iz MUP-a.
 
 
Pretresom stanova osumnjičenih zaplenjeni su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac, dodaje se u saopštneju.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.
 
Podsetimo, ovo hapšenje najavio je juče ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.
 
On je izjavio da postoje novi dokazi u slučaju Veljka Belivuka i najavio da će biti novih hapšenja po pitanju organizovanog kriminala i visoke korupcije.
  • NSCitizen

    21.05.2021 18:45
    Op,trt svastikin but
    Prava i profesionalno obučena policija nikad ne najavljuje hapšenje kriminalaca.Ah da, ja zaboravio da ovo nije prava država,pa se sve čudim ovome.What a mistake to make!Reče kapetan Bertoreli u kafiću kod Renea.
    Izvinjavam se onima, na žalost malobrojnim profesionalcima u policiji, kojima se gade ovakve stvari u službi ali ne mogu ništa da učine.
  • DRMRFR

    21.05.2021 14:19
    Rušenje u Sava mali, Jovanjica, naplatna rampa, Krušik, kupljene diplome, falsifikovani doktorati, Cvijan, Palma svodnik...
  • Komandos

    21.05.2021 14:01
    Vazdusna puska..hahah
    Sta je sledece?klikeri..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.