VIDEO: Pojavio se snimak tuče navijača Zvezde u Beton hali

Navijači Crvene zvezde napravili su u subotu uveče haos nakon proslave 32. šampionske titule u Beton hali u Beogradu, a sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak na kome se vidi deo incidenta.
Naime, na video snimku koji je objavljen na Tviteru, vidi se deo huligana koji su krenuli da prave nered u Beton hali, u čijoj bašti su do tog momenta sedeli gosti. 
 
Huligani su lomili izloge i inventar, tukli se međusobno, zbog čega je reagovala policija.
 
Privedeno je ukupno 109 punoletnih osoba.
 
Juče do popodneva je osuđeno njih 22 zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru. Oni su kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od 10.000 do 30.000 dinara.
 
 
Za sada je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 sati za njih 10, dok su ostali privedeni kod sudije za prekršaje.
 
"Nakon uzimanja izjava, kako od njih tako i od ostalih prisutnih, i pregleda svih video zapisa, po nalogu dežurnog zamenika tužioca određeno je zadrzavanje, za sada, za 10 lica zbog osnovane sumnje da su izvršili u grupi krivično delo nasilničko ponašanje", navodi se u saopštenju tužilaštva.
 
Ostali su zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, i zbog, za sada, nedostatka dokaza da su izvršili i krivično delo, odmah sprovedeni kod sudije za prekršaje.
  • Мили

    24.05.2021 17:58
    Tudjman oslobodioc beograda im bio na osnivackoj skupstini, pametnome dovoljno a za glupe je veliko nista !!!

    Не лупај глупости. Туђман је 1945. био обичан студент. Зар мислиш да студент од 20 година има толики утицај да оснива војни клуб? Свашта се да прочитати од разних "историчара". Иначе кад се сретну Бојси и Торцида буде увек туча.
  • Dejan

    24.05.2021 12:40
    Srb-i
    Srbi se sibaju,tuku izmedju sebe i tako od rata na ovamo a niko ne razmislja ko je ostavio to seme razdora, komunjari oformili ta dva kluba i tu je krenula podela ! Sto nisu napravili takva dva kluba u zagrebu,splitu,ljubljani ? Tudjman oslobodioc beograda im bio na osnivackoj skupstini, pametnome dovoljno a za glupe je veliko nista !!!
  • Dejan

    24.05.2021 12:25
    To su ti Vucicevi puleni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija