Putari zaboravili trotoar prilikom rekonstrukcije u Beogradu

Radovi na trotoarima u ulici Vitezova Karađorđeve zvezde, u beogradskoj opštini Zvezdara, do danas nisu završeni, iako je rekonstrukcija te ulice "završena" 29. aprila.
Putari zaboravili trotoar prilikom rekonstrukcije u Beogradu
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Radovi na 800 metara te mirijevske ulice trajali su od kraja marta do kraja aprila: zamenjen je sloj asfalta i ivičnjaci.
 
Međutim, rad na trotoarima započet je na samo prvih 50 metara ulice, od ugla sa Mirijevskim bulevarom, ali od 29. aprila nije nastavljen što se može videti i na fotografijama koje je Opština tada objavila na društvenim mrežama.
 
"Postavljanjem završnog sloja asfalta u dužini od 800 metara, završena je rekonstrukcija ulice Vitezova Karađordjeve zvezde. Radnici JKP 'Beograd put' su u jednoj od najfrekventnijih ulica u Mirijevu pored rekonstrukcije kolovoza, sanirali i trotoare i ivičnjake na onim mestima na kojima su bili oštećeni", pisalo je na Fejsbuk stranici Gradske opštine Zvezdara.
 
Predsednik te opštine, Vladan Jeremić, rekao je za agenciju Beta da zna da radovi na trotoaru nisu završeni, a objavu na Fejsbuku je ocenio kao "nespretno napisanu".
 
Prema njegovim rečima, planirano je da trotoari budu gotovi do sredine juna i dodao da će radovi početi "u narednih nekoliko dana".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija