Po 1.000 evra za 150 domaćinstava na Kosovu

Vlada Srbije obezbedila novčanu pomoć od po 1.000 evra za 150 domaćinstva na Kosovu koja su pretrpela oštećenja na stambenim objektima u srpskim sredinama u januarskim poplavama, saopšteno je danas.
Po 1.000 evra za 150 domaćinstava na Kosovu
Foto: Pixabay
Novac je obezbeđen posredstvom Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.
 
Građani mogu da ga očekuju već za mesec dana, a od dana kad dobiju rešenja opštine imaće jasne instrukcije kako da to sprovedu, naveo je pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Ivan Vujić.
 
Osnova ovog programa je solidarnost, naglasila je zamenica direktora Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Sandra Nedeljković i navela da se pomoć odnosi na oštećene domove, dok ostali pomoćni objekti nisu predmet ove podrške.
  • Dragan

    27.05.2021 08:10
    Ah
    Vlada Kosova da blokira transfer novca.Kojih je to 150 osoba-kojoj stranci pripadaju i po kom osnovu su dodeljena ?A agencije Koskva da bezbedonosno provere za šta ove osobe dobijaju novac od strane države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.