I Vesna Čipčić u odbrani bare Reve: Ekološki smo nepismeni i zaostali

I glumica Vesna Čipčić podstaknuta postupkom svoje koleginice Cece Bojković koja je sa građanima zaustavila kamione u Krnjači, odlučila je da se pridruži protestima i odbrani ekološke oaze bare Reve.
Ona je, kako kaže, ogorčena, jer smo kao nacija potpuno ekološki nepismeni i zaostali i ne vodimo dovoljno računa o zaštiti životne sredine.
 
Pomenula je Divčibare, koje se, kako kaže, uništavaju i betoniraju, i postaju ravne kao peščara, što je nedopustivo.
 
Građani i ekološki aktivisti danima pokušavaju da odbrane baru Revu, sprečavajući kamione da na toj lokaciji istovaruju kamione sa šutom. 
 
 
Tome se, podsećamo, priključila i glumica Svetlana Ceca Bojković, koja je stala ispred kamiona kako bi sprečila da na toj lokaciji bude istovaren građevinski otpad.
  • Milica

    30.05.2021 15:52
    genocidnadprirodom
    Drzavo, ne treba nam mnogo. Treba samo promeniti politiku kada je rec o manipulaciji otpadom i onim sto nam ne treba. Hajde da ne zatrpavamo sve sto je izvorno, lepo. Neka se vidi proroda nasa prelepa srpska.
  • ns

    28.05.2021 22:23
    One na vlasti, našu elitu i kvazi patriote nije briga za drzavu, zato sto oni svi imaju negde napolje da odu gde se zna red i zakon. Kada sam video u sta su se pretvorile planine, pa ono je sodoma i gomora, samo fale trbusne plesavice i lajna sa stomaka. Ali uvek su krivi Soroš, lgbt lobi, vatikan i ameri a nikada oni sami
  • kugla

    28.05.2021 20:31
    ne samo ekoloski

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija