Stefanović podneo ostavku na mesto predsednika SNS Beograd

Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić dobio je ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika Gradskog odbora stranke u Beogradu, prenosi Tanjug.
Stefanović podneo ostavku na mesto predsednika SNS Beograd
Foto: 021.rs
Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović rekao je jutros za TV Prvu da je Stefanović podneo ostavku, uz komentar da je ovo "pobeda demokatije".
 
"Mogu eksluzivno da vam kažem da je Nebojša Stefaović podneo ostavku na mesto predsenika GO SNS Beograd i mislim da je u ovim trenucima predsednik čita na sednici Predsedništva koja prethodi Glavnom odboru", rekao je Đukanović.
 
U Beogradu je u toku sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, posle koje će početi i sednica Glavnog odbora stranke, na kojoj bi SPAS Aleksandra Šapića trebalo formalno da postane deo te stranke.
 
Da će to biti glavna tema sednice najavio je i sam predsednik Aleksandar Vučić, rekavši pre nekoliko dana da će Glavni odbor prvo razgovarati o ujedinjenju sa SPAS-om, a zatim o planovima i programima, pre svega planu "Srbija 2025".
 
Dodao je, međutim, i da će na Glavnom odboru biti reči o problemima u stranci, pa se očekuje da će na sednici biti reči i o radu pojedinih ministara, ali i predsednika opština i gradonačelnika.
 
Jedan broj odbora SNS izjasnio se za smenu Nebojše Stefanovića sa svih funkcija u državi i stranci, dok se u medijima navodi da su neki odbori izrazili nezadovoljstvo i radom ministara Zlatibora Lončara i Marije Obradović.
  • @Lustrator

    29.05.2021 16:24
    "Još da neko objasni zašto je tražena smena i data ostavka!
    Da saznam to i vučićev plan za Kosovo i Metohiju i ko je ubio Kenedija....."

    Odgovor na sva Vaša pitanja je jednostavan: CIA
  • Sabahudin

    29.05.2021 16:10
    Omerović
    Pravda za Nebojšu!
  • Z313

    29.05.2021 16:05
    Vrzino kolo
    Loša predstava za đake i vojnike se nastavlja. Glavni glumci su odavno poznati kao loši ali neki još uvek vole da ih gledaju. Razvoj demokradije u Srbiji ide u sve neočekivanijim ali podjednako lošim pravcima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija