Poginuo vozač na trci šampionata Srbije u Kraljevu

Vozač Vladimir Šekularac (38) iz Aleksandrovca poginuo je na trci kružnog šampionata Srbije u Kraljevu.
Nesreća se dogodila za vreme druge trke nacionalnog šampionata u automobilizmu na kružnim stazama, koja je vožena na autodromu Beranovac.
 
Kako prenose Novosti, on je, vozeći u trci "klase 2", prebrzo ušao u jednu deonicu staze i nakon kasnog kočenja pri velikoj brzini snažno udario u odbojnik pored staze.
 
Trka je odmah prekinuta, a teško povređeni Šekularac je, nakon što su ga spasioci izvukli iz smrskanog automobila, kolima Hitne pomoći prevezen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.
 
Uprkos naporima lekara da ga reanimiraju i spasu mu život, vozač je ipak podlegao povredama.
  • žalosno

    30.05.2021 23:08
    @dgad
    Pominjao sam domaće kružne trke. Dakle, ne imputiraj mi nešto što nisam rekao. Vest je o pogibiji na domaćoj kružnoj trci, a ne o globalnoj statistici o stradalima u auto sportu, o čemu si ti pametovao.
  • Drago Cutura

    30.05.2021 20:28
    Istina
    Danas, smo bas prolazili kada se trka odigravala, tim putem iz V.Banje, kisa je padala, staza klizava, auti su prilicno se zanosili na stazi, koliko smo uspeli da vidimo. Uglavnom jugeri, jedan pezo itd..
  • dgad

    30.05.2021 19:26
    @Zalosno
    O cemu ti pricas druze. Ako se ne razumes, ne laprdaj gluposti. 2014 poginuo Jules Bianchi na velikoj nagradi Japana u Suzuki, trka F1. 2019e poginuo Anthoine Hubert na velikoj nagradi Belgije u Spa, trka F2.

    A to su sportovi sa najvecim stepenom bezbednosti na svetu. Uz puku srecu i brzo razmisljanje (kao i unapredjeni sigurnosni sistemi), Romain Grosjean je izbegao smrt na velikoj nagradi Bahreina 2020e godine.

    A da ne zalazim u IndyCar trke koje se ne voze samo na ovalnim stazama, kao i ostale grane automobilizma.

    Robert Kubica zamalo poginuo na reliju. Ayrton Senna i Roland Ratzenberger '94e na Imoli. Smrti na NASCAR sampionatima.

    Napravio si se pametan i usput izvredjao i mrtve i zive. Ja licno vise ne bih nikad komentarisao nista a da se ne razumem u to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija