Vuletić osnovao stranku "Crno na belo"

Novi politički pokret "Crno na belo" zvanično je osnovan u utorak 1. juna, nakon što je nekoliko dana dana ranije profesor Vladimir Vuletić najavio osnivanje nove političke organizacije.
Vuletić je potvrdio za Nova.rs da je danas stiglo rešenje iz APR, te da je zvanično doneta odluka o osnivanju nove političke organizacije.
 
"Danas je baš stigla potvrda da je pokret zvanično registrovan, pa i zvanično krećemo sa radom", potvrdio je za Nova.rs profesor Pravnog fakulteta.
 
Pre nekoliko dana, Vuletić je najavio da će biti formirani gradski i opštinski odbori, te da će se pokret boriti za "pravnu i pravednu državu". Naglasio je da je pokret je antirežimski, ali podjednako udaljen i od stavova, delanja i ponašanja "takozvane srpske opozicije".
 
"Ovo je pokret koji će najviše ličiti na ono što su projektovali studenti na protestima 1996. godine, kada su program definisali sa ‘Ne desno, ne levo, već pravo, ne bezakonje već pravo’ i pokušaćemo da građanima ponudimo program koji se može svesti na poruku da je jedino pravna država garant za sve", kazao je pre nekoliko dana Vuletić.
  • Car

    23.06.2021 19:58
    Bravo, "profo"
    Ja sam mali, obican covek i Vi imate moju podrsku sve dok se krecete u okviru crno-bele boje i pravne drzave i vladavine prava. Zivela Srbija!!!
  • nebitno

    02.06.2021 07:48
    profa
    deluje prilično elokventno i obrazovan je zna posaol a i pošten je valda,da vidimo i njega
  • /

    01.06.2021 18:03
    /
    sta znam, ovako izgleda bas 'obrazovan'

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.