Vulin o tuči huligana: Roditelji, ne može policija da vam vaspitava decu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da nasilje u Beton hali nema baš nikakve veze sa navijačima, već isključivo sa huliganima koji se kriju iza crveno-bele ili crno-bele zastave.
Vulin o tuči huligana: Roditelji, ne može policija da vam vaspitava decu
Foto: 021.rs
Vulin je apelovao na roditelje da čuvaju i vaspitavaju svoju decu jer to ne može da čini policija, a posebno ne tribina.
 
"Sedamnaest maloletnika. To je odgovornost svih nas, naravno, ali na prvom mestu roditelja. Gde su vam deca? Gde vam je dete bilo? Gde je tih 17 dečaka bilo te noći? Očevi, majke, jeste ih pitali gde ste? Jeste li ih pitali dan pre toga? Je li znate s kim se druži vaše dete? Ne može policija da vam vaspitava decu. Mi hapsimo. Kad dođe do nas kasno je. Onda je gotovo. Nemojte od nas da tražite pomoć, jer pomoći nema. Zakon je prekršen, a zakon je takav kakav jeste. Ali pre toga, budite sa svojom decom", poručio je Vulin.
 
Dodao je: "Nemojte ljudi da vam policija vaspitava decu, nema tu vaspitanja, ali ne može ni tribina da vaspitava decu. Čuvajte ih."
 
Navijači Zvezde su po završetku proslave 32. titule 22. maja krenuli ka Beton hali, gde je usledio haos nakon kog je privedeno 112 punoletnih i 17 maloletnih lica.
  • Jovan

    04.06.2021 07:05
    SRAMOTA ME JE KO JE MINISTAR
    Sramota me je od samog sebe ko mi je ministar i u kakvoj ja to zemlji zivim. Onaj ko ne bi trebao da moralise to je on, znamo mu i lik i delo. Covek bez ikakvih skrupula, tezine i znacaja. Umislio covek da je neka faca, da je obrazovan, pametan i mudar, a nikako da suvati da nije nista id navedenog. Obican gazdin potrcko, uvlakac, pricalica bez znacaja, politicki recitator, umisljeni patriota i sve ono sto bi ukazivali da on treba najmanje da prica i moralise.
    E zato me je sramota ko nam je sve ministar u ovoj nesrecnoj vlasti!
  • Upitnik

    02.06.2021 18:01
    Deca
    Do koje godine se po zakonu neko svrstava u decu za čije ponašanje odgovaraju roditelji? Valjda do osamnaeste. Možemo da krivimo (i žive i mrtve) roditelje i za ono što govore i rade političari. Policija i sudstvo neka rade ono što im je posao. Mogli bi i novinari da jdnom prestanu da osobe od 30-40 godina nazivaju mladićima i devojkama.
  • policija je narodna

    02.06.2021 14:50
    Rodno pravo!!!
    Tu hoće svi da nas vaspitaju, decu i odrasle.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija