Šapić: Vučić ima božji dar

Novoizabrani potpredsednik SNS, Aleksandar Šapić, izjavio je da "nikad dosad nije video čoveka koji na tako kvalitetan način", kao Aleksandar Vučić, "sagledava stvari".
Kako je rekao, to se odnosi i na one stvari "koje mu apsolutno ne idu u prilog".
 
"Ne zatvara oči ni pred čim. Vidim da vlada mišljenje opozicionog dela da on (Vučić) ne želi da vidi neke stvari. Ne, on sve vidi i to bih voleo da naučim od njega i da razvijem", rekao je Šapić za novi "Nedeljnik".
 
Jer, dodao je, "samo na taj način možete da menjate stvari i okrećete ih u svoju korist".
 
"Eto, to je njegova (Vučićeva) osobina koja je meni fascinantna, iako mislim da je to božji dar i da se to može jako teško steći ukoliko ga prirodno nemate, ali ću se svakako potruditi da na tome radim", obećao je Šapić.
 
Naveo je da "može neko da ga (Vučića) voli ili da ga ne voli, ali ne može da mu ospori da ima evidentne rezultate i najveći politički autoritet od uvođenja višestranačja".
 
"Uvek je teško kada govorite o savremenicima, ali mislim da će iza Vučića tek ostati velike stvari", smatra Šapić.
 
Šapić je naveo da smatra da u Beogradu može najviše da pruži: "Činjenica je da imam najviše znanja, iskustva i rezultata iz lokalne politike, na Novom Beogradu i u Beogradu".
 
"Da li će period pred nama pokazati i da imam neke druge kapacitete, videćemo. U ovom trenutku, Beograd je svakako oblast u kojoj mogu najviše da dam", rekao je Šapić.
 
Zamoljen da prokomentariše "socijalnu distancu" oko doskorašnjeg predsednika Odbora SNS za Beograd, Nebojše Stefanovića, dok ga razvlašćuju, Šapić je rekao da je "juče ušao u tu organizaciju (SNS) i bilo bi pretenciozno i arogantno da se bavi unutarstranačkim stvarima i odnosima o kojima skoro ništa ne zna".
  • Bili Kid

    06.06.2021 03:36
    "Nije problem toliki nikad u ljudima koji vladaju, koliko je problem u ljudima kojima se tako lako vlada. Da se sve zaboravi, da moze da se sve nametne, da svi mogu da se posvadjaju, da zakuvaju... premalo je cini mi se normalnih".

    - Djordje Balasevic
  • RVosa

    05.06.2021 22:05
    Ima Boziji dar da svojom vlascu obezbedi mrznju gradjana prema institucijama Smrdije i konacni raspad iste. Nadam se da ce Vojvodina posle toga pametno odluciti da samostalno ide prema EU, bolje deo Austrije nego troprstaskog opuska od prcije.
  • AntifaNS

    05.06.2021 22:02
    Sapic je upravu! Vucic ima Boziji dar da sa svojom vlascu izdejstvuje, posle njega, ponovo vladanje socijalizama i antifasizma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.