Vlada donela odluku: Svi državljani BiH mogu da se vakcinišu u Srbiji

Vlada Srbije donela je odluku da se omogući vakcinacija državljana Bosne i Hercegovine protiv bolesti kovid-19 u Srbiji.
Vlada donela odluku: Svi državljani BiH mogu da se vakcinišu u Srbiji
Foto: 021.rs
Kako je saopšteno posle sednice Vlade, odluka je doneta s obzirom na to da ta susedna država trenutno ne poseduje neophodnu količinu vakcina.
 
"Na ovaj način iskazuje se solidarnost sa građanima BiH i omogućava postizanje kolektivnog imuniteta na regionalnom nivou", navela je Vlada.
  • Toni

    03.06.2021 20:16
    Lepo
    Lepo je pomoći drugome a ko to plaća? Ako mi građani to plaćamo kroz budžet onda mislim da nešto nije u redu. Ili je to višak novca usled nepružanja potrebne medicinske pomoći građanima u poslednjih godinu i po dana. Što isto nije u redu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija