Vulin: Partijska knjižica ne štiti od zakona, verujte Vučiću

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini predsednik koji je rekao da neće biti zaštićenih i koji je to i ispunio.
Vulin: Partijska knjižica ne štiti od zakona, verujte Vučiću
Foto: 021.rs
Vulin je za Televiziju Kurir izjavio da to potvrđuje i nedavno hapšenje predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića.
 
"Kada Vučić govori, slušajte ga pažljivo i verujte u ono što kaže. Kada je početkom ove vlade rekao da neće biti zaštićenih i da će borba protiv korupcije i kriminala biti prioritet, dočekan je s podsmehom, a kada smo razbili organizovane grupe Darka Eleza, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, prestali su da se smeju", rekao je Vulin.
 
Dodao je da su pomenute organizovane grupe bile "noćna mora" za region i šire, što će se još više videti kada bude završena istraga o njima.
 
Vulin je naveo da je Vučić na Glavnom odboru Srpske napredne stranke rekao da će razjuriti bandu i da nema zaštićenih.
 
"Sada kada je uhapšen Jovičić, samo je zahtevao od policije da radi po zakonu i da ne pita ko je iz koje je partije. Vladajuća partija u političkom smislu sama preduzima mere protiv sebe", istakao je Vulin.
 
Naveo je da Jovičić kao član Predsedništva stranke nije sitan funkcioner i zapitao zašto niko iz Demokratske stranke ranije nije hapšen.
 
"Tadić kaže da posle Jovičića Vučić treba da odgovara. A zašto niko iz DS nije uhapšen!? Vučić je jedini koji ima snagu da hapsi svoje", rekao je Vulin, dodajući "da bi svako drugi to zaustavio, a posebno pred izbore u Beogradu".
  • Tetkino KanadskoPile

    08.06.2021 00:32
    Ova izjava je namenjena hipnotisanim sendvicarima, da im odrzava sektasku psihozu "ekonomsko tigra Evrope" i "pravne drzave" a ne Radikalske prcije.

    Ove izjave nisu namenjene ljudima sa stavom i mozgom koji znaju da racionalno razmisljaju.
  • Marica

    07.06.2021 17:09
    Vulin ministar
    Da li je ovo moguce? Majko mila!
  • Ondrejka

    06.06.2021 18:36
    Nikad Vucicu
    Poverovao bih Vučlću samo kad bi uhapsio samog sebe, jer svakodnevno krši Ustav Srbije kao čovek čije su funkcije po Ustavu sasvim protokolarne, a on uporno čini stvari koje su po Ustavu izvan njegove nadležnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija