SNS osvojio sve mandate na izborima za MZ u Vranju, Merošini, Raškoj, Beloj Palanci i Dimitrovgradu

Srpska napredna stranka osvojila je sve mandate na jučerašnjim izborima za Savete Mesnih zajednica u opštini Merošini, Vranju, Raškoj, Beloj Palanci i Dimitrovgradu.
SNS osvojio sve mandate na izborima za MZ u Vranju, Merošini, Raškoj, Beloj Palanci i Dimitrovgradu
Foto: 021.rs
U Merošini, gde su izbori održani u 29 mesnih zajednica, a ukupno je na glasanje izašlo 64,33 odsto upisanih birača, SNS je osvojila svih 145 mandata.
 
U Vranju je SNS na izborima za Savete mesnih zajednica osvojila svih 376 mesta, a izlasnost je bila 39,1 odsto.
 
U Raškoj je u 18 od 19 mesnih zajednica SNS osvojila svih 118 mandata, a u jednoj mesnoj zajednici glasanje je poništeno i biće ponovljeno.
 
U Beloj Palanci od 139 kandidata za Savete SNS je osvojila 138 mesta. Izlaznost je bila 59,52 odsto, a preostali mandat osvojila je SRS Vojislava Šešelja.
 
U Dimitrovgradu od 115 kandidata SNS je osvojila svih 115 mesta. Izlaznost je bila 35,8 odsto.
 
Podsetimo da će se izbori za Savete mesnih zajednica u Novom Sadu održati u nedelju, 13. juna, a danas ističe rok za prijavu kandidata.
  • Mile rent-a mozak

    07.06.2021 12:01
    Turci su pogrešili što su uzimali desetak, da su davali po kilo brašna i kilo rakije, ova nacija sada ne bi ni postojala. Sadašnji mag rejtinga to radi kako treba. Alah se uvalih!
  • Marko

    07.06.2021 09:35
    simo.markovic@gmail.com
    Ne mozete krivi sns za ono sto nam se desava. Da je izlaznost bila 80% kao sto treba rezultat ne bi bio takav. Postavlja se pitanje ko je tamo opozicija i sta su ucinili da animiraju glasace da glasaju za njih?
  • gramzivost

    07.06.2021 08:59
    Ko visoko leti, nisko pada.
    A prvi koji će napustiti uskoro tonući brod biće botovi, kao najniži i najslabije plaćeni vršioci prljavih poslova.
    Nažalost, preleteće oni svi već negde drugde.

    Ps U Vranju su pretpostavljam vranjanski Mađari ovako glasali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija