Osumnjičen da je uzeo 12 i po miliona dinara od Zavoda za vaspitanje dece i omladine

Beogradska policija uhapsila je D.R. (59), bivše odgovorno lice Zavoda za vaspitanje dece i omladine, osumnjičenog za zloupotrebu službenog položaja.
Osumnjičen da je uzeo 12 i po miliona dinara od Zavoda za vaspitanje dece i omladine
Foto: 021.rs
On se tereti da je, od sredine januara 2016. do kraja avgusta 2017. godine, kao jedini ovlašćen za raspolaganje novcem, sa podračuna Zavoda za vaspitanje dece i omladine otvorenih u Upravi za trezor, podigao 12.692.958 dinara koje nije opravdao kroz blagajnu Zavoda.
 
D.R. je, kako se sumnja, novac zadržao za sebe i na taj način oštetio Zavod za vaspitanje dece i omladine.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, saopštio je MUP.
  • Mikro team

    07.06.2021 17:37
    Samo pitam
    Da li je dotičnog postavila SNS ili je njen član.Mislim samo pitam za druga.
  • Mile rent-a mozak

    07.06.2021 17:10
    Milijarde su potrebne da bi se deca lepo prevaspitala, tako da nikakva šreta što je on uzeo 12 miliona. Da ga sns ili sps nisu tu postavili, ne bi ni mogao da krade. Za našu decu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.