Osuđenici zatvora u Zaječaru se odrekli obroka u korist starih i nemoćnih

Crveni krst Zaječar počeće od danas, uz redovnu distribuciju obroka po selima, podelu i pomoći koju je obezbedio Okružni zatvor.
Osuđenici zatvora u Zaječaru se odrekli obroka u korist starih i nemoćnih
Foto: 021.rs
Zatvorenici iz ovog zatvora su se odrekli svojih obroka i tako prikupili 638 sardina i 20 pašteta.
 
Kako je objavio portal Glas-Zaječara, konzervirana hrana biće podeljena korisnicima narodne kuhinje u selima, odnosno pretežno staračkim domaćinstvima.
 
Osuđenici su se prilikom svoje humanitarne akcije izjasnili da žele da njihovu pomoć dobiju stari i nemoćni.
  • Branko

    09.06.2021 08:47
    Zatvorenicima cestitam na humanosti i istodobno se snazno zalazem da se raspusti zajecarski opstinski Centar za socijalni rad, jer su nesposobni i ne rade svoj posao. Treba da ih bude sramota zbog ovoga.
  • Čombe

    09.06.2021 08:41
    Gladan
    Nismo se odrekli, niti su stari išta dobili, već je to novi sistem štednje u zatvorima. Živimo u neljudskim uslovima, strašno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija