Heroin sakrio ispod bankine na autoputu Novi Sad - Beograd

Beogradska policija zaplenila je u dve odvojene akcije oko 1,5 kilograma različitih vrsta narkotika i uhapsila V. O. (46) i M. L. (26).
Heroin sakrio ispod bankine na autoputu Novi Sad - Beograd
Foto: 021.rs
Policija je ispod bankine na autoputu Novi Sad - Beograd našla oko 60 grama heroina, koji je, kako se sumnja, tu ostavio V. O.
 
Pretresom stana u Novim Banovcima u kojem osumnjičeni neprijavljeno boravi, zaplenjeno je oko 700 grama heroina, 100 grama kokaina, 300 grama hašiša, kao i 500 grama smese za uvećanje mase narkotika i tri električne vagice za precizno merenje.
 
U drugoj akciji, policijski službenici su pretresom kuće M. L. u Zemunu našli oko 350 grama marihuane, jednu automatsku pušku sa 23 metka u okviru, kao i još tri okvira, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivične prijave biće privedeni nadležnim tužilaštvima.
  • Milan

    09.06.2021 09:11
    Pa skoro ceo autoput je pod kamerama.... Ovaj baš i nije najpametniji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.