Er Srbija od 4. jula ponovo leti za Barselonu

Er Srbija će od 4. jula ponovo uspostaviti letove iz Beograda ka Barseloni i na taj način povezati Srbiju i Španiju, po prvi put posle jednogodišnjeg prekida.
Er Srbija od 4. jula ponovo leti za Barselonu
Foto: 021.rs
Planirano je da se letovi do popularne metropole na Sredozemnom moru obavljaju dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom, a kako je saopštila Er Srbija, avio-karte su već u prodaji.
 
Srpska nacionalna avio-kompanija je letove do Barselone pokrenula u junu 2019. godine, nastavljajući tradiciju svog prethodnika JAT-a koji je do poznatog turističkog odredišta u Španiji saobraćao do 1998. godine.
 
"Raduje nas što obnavljamo direktnu vazdušnu vezu sa Barselonom, destinacijom koja je izuzetno popularna među našim putnicima, kako za poslovna, tako i za turistička putovanja. Ostajemo fokusirani na svaku priliku koja se ukaže na tržištu, kako bismo nastavili sa dobrim rezultatima i putnicima ponudili što veći izbor destinacija tokom sezone odmora", izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek.
 
Red letenja na ovoj ruti kreiran je tako da pruža pogodne konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije, kao što su Atina, Bukurešt, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Tirana i Tivat.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.