Vesić: Od Kriznog štaba tražena potpuna normalizacija rada ugostiteljskih objekata

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je uoči sutrašnje sednice kriznog štaba, da su upućeni konkretni zahtevi ovom telu.
Vesić: Od Kriznog štaba tražena potpuna normalizacija rada ugostiteljskih objekata
Foto: 021.rs
Prvi je da se radno vreme ugostiteljskh objekata produži do 1 sat posle ponoći, da se dozvoli muzika do 24 sata, jer sada nije dozvoljeno duže od 18 sati i  da se omogući živa muzika, uz poštovanje svih mera.
 
Predlaže se takođe da se omogući nastava u prirodi, dozvola za mature, uz poštovanje svih protokola, i odluka da se od 21. juna u Beogradu, omoguće kongresi, koncerti i svadbe.
 
Vesić je rekao  da se situacija sa vakcinisanim građanima dosta popravila, ali da je i dalje fokus na mlađima, koji su i dalje nepoverljivi.
 
On dodaje da će, ukoliko na sednici kriznog štaba budu povučene mere vezane za zabranu koncerata, to značiti da će i sportski događaji moći da budu održavani.
  • Ns

    13.06.2021 15:56
    Stvarno?
    Muzika nije dozvoljena? Svuda gruva. Ziva muzika nije dozvoljena? Ispraznili splav na nastupu Natase Bekvalac. A i sns portal Ns uzivo kaci objave sa zivom muzikom. Takodje, ima dosta lokala koji rade duze, pa cak i do 4 ujutru. Obidjite Ribarac npr. Ili lokal Imperiju u centru grada. Ukinite sve mere, dajte te bilborde vise. Dosta je vise ove sarade.
  • Gike

    13.06.2021 15:35
    Njemu nisu javili da je i on član kriznog štaba?
  • Ja

    13.06.2021 14:41
    Cuj ovog od kriznog staba se trazi...valjda bi trebalo da krizni stab trazi nesto?! A da....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija