Protest radnika Pošte u utorak

Radnici JP Pošta Srbije organizovaće u utorak, 15. juna, protest zbog nezadovoljstva materijalnim i radno-pravnim položajem.
Protest radnika Pošte u utorak
Foto: 021.rs
Protest će se održati ispred glavnog poštanskog centra u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu.
 
Kako je najavio Sindikat Sloga, zaposleni u Pošti Srbije na protestu će postaviti svoje zahteve i najaviti dalje akcije.
 
Radnici pošte su na protest pozvali i ostale organizacije i pojedince, da ih podrže u utorak, jer, kako je navedeno, zarada u Pošti Srbije u poslednjih nekoliko meseci je kod nekih radnika išla i ispod minimalne cene rada.
  • Grundfos

    14.06.2021 08:59
    Plate
    U J.K.P-u plate su nikakve,sve su oglodali skakavci.
  • 9

    14.06.2021 08:25
    Plata za šta?
    Na 5 šalteruša jedna radi ko besna, a ostale lakiraju noktiće jer sigurno nisu preko veze dobile posao. I uvek FTJP. Radno vreme manjih poštica u lokalu od dvanaes do podne ali se zato pauza uvek poštuje + 10 min za kaficu koju nikad da popiju jer je pola razmrljaju po vašim računima,a platica početnika tek nešto veća od nastavnika sa 30 godina staža. Stvarno za štrajk.
  • Giga Moravac

    14.06.2021 07:46
    I pizza i gyros :)
    Zašto protestvivati kad je sve dobro....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.