Uzmi račun i pobedi: U subotu poslednje izvlačenje

Vlada Srbije saopštila je danas da će se poslednje izvlačenje u okviru prolećnog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" održati u subotu, 19. juna.
Uzmi račun i pobedi: U subotu poslednje izvlačenje
Foto: Pixabay
Tada će biti dodeljeno pet automobila FIJAT 500L kao i tri stana u Beogradu - dva u naselju Zemunske kapije, a jedan u Beogradu na vodi.
 
"Svi građani imaju vremena da do petka, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, ubace svoje koverte u poštanske sandučiće, ukoliko žele da one budu u konkurenciji za pet automobila i tri stana u subotu", navodi u saopštenju Vlada.
 
Podseća na novinu, da će do početka drugog ciklusa nagradne igre na jesen, građani sve vreme tokom leta moći da šalju koverte sa računima i slipovima.
 
Sve pristigle koverte će, zajedno sa svim poslatim do sada, biti u konkurenciji za nagrade i u jesenjem ciklusu.
 
U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.
 
Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti, navedeno je saopštenju. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.