Miroslavu Miki Aleksiću još mesec dana pritvora

Viši sud u Beogradu danas je ponovo produžio za još 30 dana pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole.
Miroslavu Miki Aleksiću još mesec dana pritvora
Foto: 021.rs
Pritvor mu je produžen da ne bi u kratkom roku ponovio krivična dela i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je Tanjugu u Višem sudu.
 
Aleksić je u pritvoru od hapšenja 16. januara ove godine. Optužnica protiv Aleksića nalazi se u fazi odlučivanja ima li mesta potvrđivanju optužnice u smislu osnovanosti sumnje da su počinjena krivična dela.
 
Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu od 21. aprila Aleksić se tereti za izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam devojaka.
 
Aleksića je prva prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile i druge devojke koje su takođe pohađale njegovu školu glume.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija