Čačani najavili protest zbog eksplozije u "Slobodi", tvrde da se ne osećaju bezbedno

Grupa građana iz Čačka najavila je protest danas od 17 časova ispred gradske uprave jer se, kako tvrde, "ne osećaju bezbedno u svom gradu".
"U velikom smo strahu nakon svih događaja u kompaniji Sloboda", poručili su oni.
 
Ujedno su uputili poziv svim sugrađanima da im se pridruže na protestu kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog eksplozija u čačanskoj kompaniji koja proizvodi municiju.
 
"Ponesite transparente, parole i pištaljke", stoji u pozivu objavljenom na društvenim mrežama.
 
U subotu uveče, nešto pre 20 časova, došlo je do eksplozije u fabrici "Sloboda", u kojoj su povređena tri radnika. Ubrzo nakon toga, gradonačelnik Milun Todorović naredio je hitnu evakuaciju građana koji žive u blizini fabrike.
 
Dan nakon eksplozije, nekoliko radnika iz čačanske "Slobode", radne jedinice pirotehnika, pozvano je da dođu na posao kako bi natovarili robu i isporučili kupcima, javlja Nova.rs.
  • Alek

    20.06.2021 16:20
    Neko baš hoće da je kupi za dinar, 3 puta da explodira u dve nedelje a niko da odgovara za to? Samo u srbistanu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.