SNS proglasio pobedu na izborima za mesne zajednice u Valjevu

Kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka (SNS) osvojili su na izborima za 13 saveta mesnih zajednica u Valjevu svih 83 mandata, prenosi RTS.
SNS proglasio pobedu na izborima za mesne zajednice u Valjevu
Foto: 021.rs
Kako je saopštio valjevski odbor SNS-a, pravo glasa imalo je 6.065 birača, dok je na birališta izašlo 3.127 njih, što znači da je izlaznost bila 51,56 odsto.
 
Biračka mesta su otvorena u osam ujutru i glasalo se do 20 časova bez, kako je navodeno, bilo kakvih zabeleženih nepravilnosti u toku izbornog procesa.
 
Na izbore za savete mesnih zajednica u Valjevu izašao je 1.221 birač više nego na lokalnim izborima prošle godine.
 
"Ovo je još jedan dokaz velikog poverenja građana Valjeva lokalnoj politici razvoja grada, uz bezrezervnu podršku Vlade Srbije", izjavila je poverenica Gradskog odbora SNS-a u Valjevu Jelena Nikolić Lekić.
  • Toma

    21.06.2021 08:38
    dokaz
    Ovo je samo dokaz da ste se uplasili Novosadskog scenarija u Valjevu.

    Znamo da ste slabi i da ste pukli, ne biste inace bili toliko histericni i grcevito se drzali vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.