Srbija podržala EU mere protiv Belorusije

Srbija je odlučila da se pridruži restriktivnim merama EU koje se odnose na zabranu preleta vazdušnog prostora i pristupa evropskim aerodromima za beloruske aviokompanije.
Srbija podržala EU mere protiv Belorusije
Foto: Pixabay
Odluka o ovim restriktivnim merama EU doneta je 4. juna kao odgovor na prinudno spuštanje putničkog aviona na aerodrom u Minsku i hapšenje dvoje putnika.
 
Pored Srbije, ovim sankcijama EU pridružile su se i Albanija, Severena Makedonija, Crna Gora, Lihtenštajn, Island i Norveška.
  • Лиманац

    22.06.2021 09:03
    Изнуђена одлука, политика ЕУ је против наших интереса.
  • Zrenjaninac

    21.06.2021 22:16
    Baš
    Baš smo ispali frajeri. Pa ni jednu zemlju oko nas ne može da preleće avion iz Belorusije. Kako će stići do našeg neba. Šta i ako stigne - imamo mi njihove poklonjene MIG-ove.
  • .

    21.06.2021 19:05
    Konacno normalan potez i da smo u drustvu normalnih zemalja.
    Ako ni zbog cega drugog onda bar se zamislite da li biste voleli da vas avion prinudno sleti negde samo da bi politicki protivnik rezima bio uhapsen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.