Vuletić: Visoki funkcioner SNS zakupac prostora u kojem je Belivukov bunker

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić predao je danas Službi za borbu protiv organizovanog kriminala fotokopiju zapisnika sa 7. sednice Upravnog odbora Sportskog društva Partizan iz 2017.
U ovom zapisniku, čije je kopije podelio i novinarima, stoji da se restoran tog kluba sa baštom i pripadajućim objektima izdaje na 15 godina preduzeću "Mitona" iz Beograda, čiji je direktor Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS-a. 
 
To su prostorije u kojima se, naveo je, nalazi i bunker koji su koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka, prenosi N1.
 
Vuletić, koji je već dva puta saslušavan u SBPOK-u, danas je, kako kaže, SBPOK-u predao dokaze o povezanosti visokih funkcionera Srpske napredne stranke i uhapšenog vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka.
 
Vuletić je objasnio da "pet godina prostorijama na stadionu Partizana gazduje član GO SNS-a", a to su, navodi, prostorije u kojima se nalazi bunker koji je koristila Belivukova grupa, a u kojem je pronađen i snajper.
 
Vuletić je rekao i da je "sve što se dešava u Partizanu obračun unutar SNS-a", a da je on uvučen u tu priču "bez ikakvog osnova".
 
Bivši potpredsednik FK Partizan izjavio je i da je pomenuti dokument dobio od NN lica iz Partizana pre 24 sata, i da je zato došao u SBPOK da ga preda kao dokaz.
 
Sednica Upravnog odbora u kojoj se spominje izdavanje restorana Partizana održana je 7. juna 2017. godine, a u fotokopiji zapisnika sa te sednice navodi se da se restoran sa baštom i pripadajućim objektima izdaje preduzeću "Mitona" na period od 15 godina, s grejs periodom na pet godina. Taj grejs period još nije istekao.                                                                          
  • Ovi Oni

    22.06.2021 19:34
    Svi su uvezani kao creva ali svako svakoga necim drzi u saci. Ipak najduzu batinu ima onaj u Lengliju koji zna sve o svakome od njih i oni moraju da igraju kako Lengli svira!
  • Svetislav St.

    22.06.2021 19:17
    A nalog suda ?
    @Anastasije - "..postoji razgovor.."
    - Ako nije snimano po nalogu suda, onda kao i da (razgovor) ne postoji. To "dokaz" dobijen na nezakonit način...
  • Bane B

    22.06.2021 19:08
    U sridu...
    @Dobro placen - "očigledno nikad niste imali dobru ponudu, il prosto nemate nikakve kvalitete!"
    - Odlican komentar, 100 pluseva od mene ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija