MUP: Proverili smo - netačni navodi Vuletića o SNS zakupcu prostora u kojem je Belivukov bunker

Inspektori SBPOK-a, povodom izjave koju je policiji dao nekadašnji funkcioner "Partizana" Vladimir Vuletić, utvrdili su da "Partizan" nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem "Mitona".
MUP: Proverili smo - netačni navodi Vuletića o SNS zakupcu prostora u kojem je Belivukov bunker
Foto: 021.rs
Takođe, kako se navodi u saopštenju MUP-a, Partizan nije imao ni sklopljen ugovor sa Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj. 
 
"Informacija dobijena od strane Vladimira Vuletića pokazala se neistinitom. O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOK-a, razgovaraćemo sa gospodinom Vuletićem", naveo je MUP u kratkom saopštenju, bez drugih detalja.
 
Podsetimo da je Vladimir Vuletić juče SBPOK-u dostavio fotokopiju zapisnika sa 7. sednice Upravnog odbora Sportskog društva Partizan iz 2017.
 
U ovom zapisniku, čije je kopije podelio i novinarima, stoji da se restoran tog kluba sa baštom i pripadajućim objektima izdaje na 15 godina preduzeću "Mitona" iz Beograda, čiji je direktor Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS-a. To su prostorije u kojima se, naveo je, nalazi i bunker koji su koristili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka.
 
Vuletić je tom prilikom objasnio da "pet godina prostorijama na stadionu Partizana gazduje član GO SNS-a", a to su, navodi, prostorije u kojima se nalazi bunker koji je koristila Belivukova grupa, a u kojem je pronađen i snajper.
 
Vuletić je rekao i da je "sve što se dešava u Partizanu obračun unutar SNS-a", a da je on uvučen u tu priču "bez ikakvog osnova".
 
Bivši potpredsednik FK Partizan izjavio je i da je pomenuti dokument dobio od NN lica.
  • Sandra

    24.06.2021 08:50
    Niko nije ni očekivao da će ovakav patološki lažov kao što je Vuletić reći nešto što je istinito.
  • Iija

    23.06.2021 20:44
    Pa ovaj covek izgleda da ima iste izvore kao i Marinika Tepic. Sta li coveku treba da se ponizi i izblamira ovako?
  • Niko

    23.06.2021 19:28
    "Crno na belo" kod profe je vise na " belo".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.