VIDEO: U Beogradu više napada na radnike koji prskaju komarce jer izvode "teroristički napad"

U Beogradu je tokom leta bilo nekoliko napada na službe koje prskaju komarce, dok se poslednji se desio u utorak, kada je građanin optužio radnike da sprovode "teroristički napad" i prskaju kovid19.
VIDEO: U Beogradu više napada na radnike koji prskaju komarce jer izvode "teroristički napad"
Foto: Pixabay
Naime, početkom juna radnike JKP "Gradska čistoća" iz Beograda napali su stanovnici Surčina i Sremčice, koje su na terenu sprovodile akciju suzbijanja odraslih formi komaraca.
 
U utorak je na ekipu Sektora ekologije i unapređenja životne sredine Gradske čistoće Beograda u opštini Grocka građanin nasrnuo na ekipu kako bi je sprečio u prskanju komaraca.
 
Kako je pobunjeni građanin naveo, njegova deca kašlju od pomenutog preparata kojim se prska. On je zatražio od radnika da mu pokažu radni nalog, te da mu pokažu o kojoj je supstanci za prskanje reč.
 
Kako se može čuti na snimku, ovaj građanin je pretio radnicima da će ih fizički sprečiti da uđu u njegovu ulicu i okolinu iste, jer kako kaže, noću ne može da otvori prozore zbog zagađenja koje stvara sredstvo za suzbijanje komaraca.
 
 
Kako direktor JKP Gradska čistoća, Marko Popadić, navodi, ovi napadi na radnike događaju se gotovo svakog dana, a osim verbalnih napada oni ponekad eskaliraju i u fizički sukob.
 
"Pojedinci na razne načine sprečavaju ekipe u obavljanju posla, zbog čega se na nekim lokacijama u Beogradu, iako planirano, suzbijanje komaraca uopšte i ne sprovede", kaže Popadić.
 
On dodaje i da se u julu očekuje pojava komaraca iz roda kuleks pipens koji su poznati kao prenosioci virusa zapadnog Nila.
 
"Svaki pojedinac koji spreči naše ekipe da rade, potencijalno ugrožava zdravlje svih sugrađana. Zaista su neverovatna uverenja pojedinih sugrađana poput onih da vršimo teroristički napad ili prskamo virus korona", komentariše Popadić.
  • Bojan

    25.06.2021 17:28
    @Branko

    A vi što tripujete ravnu zemlju i koronu u spreju ste toliko glupi da bi i komarcu opao IQ da vam se napije krvi.
  • Branko

    24.06.2021 23:28
    @dete rock'n rola
    Koji si ti jedan zatrovan covek i pun mrznje, da bi se i komarac otrovao kada bite ujeo.
  • Лаки

    24.06.2021 17:52
    Предлог за прскање комараца.
    Било би корисно да по позиву станара радници дођу и у нека дворишта са много зеленила ради прскања комараца.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.