VIDEO: Uhapšen nasilnik koji je na Adi šutirao ženu

Policija je uhapsila N.V. (34) osumnjičenog da je u Beogradu na Adi Ciganliji napao i šutirao ženu.
VIDEO: Uhapšen nasilnik koji je na Adi šutirao ženu
Foto: 021.rs
MUP je saopštio da je, nakon pojave snimka nasilja na društvenim mrežama, policija odmah reagovala, identifikovala nasilnika i uhapsila ga.
 
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je da u Srbiji nasilje neće biti tolerisano.
 
"Za siledžije nema mesta u našem društvu. Svaka bitanga koja bude digla ruku na ženu ili dete biće pronađena i kažnjena", rekao je Vulin i pozvao žrtve nasilja da nasilnike odmah prijave policiji.
 
"Ne čekajte da se nasilje ponovi, siledžije se neće same popraviti. Dajte ih nama, mi ćemo da ih promenimo", poručio je Vulin.
 
 
Na društvenim mrežama objavljen je snimak muškarca koji šutira ženu na Adi Ciganliji. Muškarac je snimljen kako je prvo juri i preti joj, da bi je zatim udario nogom u glavu.
  • Гари

    25.06.2021 16:48
    Из прве руке: момак и девојка су били јако пијани, кад је почео да је удара притрчао је један момак а после и други који су га вратили на фабричка подешавања од батина, наравно да медији нису писали о томе, можда је и добро јер у овом систему и кад помогнеш можеш да надрљаш.
  • Mina

    25.06.2021 16:21
    Da ne gresim dusu, ali koliko im nista ne verujem dodje mi da pomislim da su oni sami iscenirali neki napad na adi i pustili snimak, a posle to iskoristili da kao odmah uhapse nasilnika i naprave od policije i vulina heroja koji efikasno sporovdi pravdu. U suprotnom, kako je moguce da ovako brzo pronadju i uhapse coveka, znamo kako su azurni i sposobni u rasvetljavanju slucajeva...
  • Avion od papira

    25.06.2021 16:04
    -
    A na licu mesta toliko svedoka da mogu da biraju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.