Vulin: Kobre sprečile da Jeremić od Vučića dobije ono po šta je došao

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da su Kobre "sprečile" da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i još tri funkcionera te stranke "dobiju ono po šta su došli".
Vulin: Kobre sprečile da Jeremić od Vučića dobije ono po šta je došao
Foto: 021.rs
Kako je rekao ti odredi vojne policije sprečile su da ovi funkcioneri Narodne stranke dobiju ono šta su hteli od Aleksandra Vučića.
 
"Čestitam pripadnicima Kobri što su uspeli da Jeremića i još trojicu spreče da od predsednika Vučića dobiju ono po šta su došli i ono što su zaslužili", naveo je Vulin u saopštenju.
 
Kako je ocenio, četvorica funkcionera Narodne stranke "pokušali su da isprovociraju predsenika Vučića".
 
Nekoliko funkcionera Narodne stranke, predvođeni Vukom Jeremićem, odazvali su se pozivu predsednika Aleksandra Vučića "na tuču" i jutros se pojavili ispred Predsedništva na Andrićevom vencu.
 
Vučić se, prema svedočenju Jeremića, pojavio ispred njih, unosio im se u lice, poručujući: "Hajde me tuci", objavio je portal Nova.rs.
 
Predsednik Srbije pozvao je prethodnog dana predstavnike Narodne stranke Vuka Jermića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića, Borivoja Borovića i Vladimira Gajića da dodju da ga "linčuju ako smeju" i da će on sam izaći na kraj s njima.
  • Ivana

    28.06.2021 09:47
    Morali su
    Kako god deluje izdaleka, ni Milosevic nije razumeo drugaciji pristup.
  • Dragan

    26.06.2021 14:22
    Drzava institucija
    U Kini, Rusiji, Nemackoj ovakve stvari bi zavrsilo obezbedjenje na ulazu u zgradu. Svaki drzavnik bilo koji ima zastitu institucionalnu i bezbwdnosnu. Ovo pokazuje da politicari se ponasju kao u kafani gde ce snagom da ubedjuju druge i protivnike. U UN da je tako radio odavno bi bio izbacen. Dezavuise sebe i ostale kao nazovi ozbiljnu opoziciju koja se ponasa kafanski. Ne stice se tako rejting i ozbiljnost.
  • Nebojsa

    26.06.2021 10:34
    Zasto najhrabriji i najjaci ne sme 9 godina na TV duel?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija