Brnabić: Vučić će odgovoriti Jeremiću otvaranjem fabrika i novim radnim mestima

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izrazila je uverenje da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovoriti predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću otvaranjem fabrika i novih radnih mesta.
Brnabić: Vučić će odgovoriti Jeremiću otvaranjem fabrika i novim radnim mestima
Foto: 021.rs
To je, po njenom mišljenju, adekvatan odgovor na današnji, kako je navela, pokušaj linča u zgradi predsedništva.
 
Brnabić je rekla za TV Prva da će Vučić već sutra dati onakav odgovor kakav najbolje zna da da, i to otvaranjem fabrike u Rudnoj glavi i radnih mesta tamo gde su najpotrebnija, kao i dodelom stipendija najtalenovanijim mladim ljudima, otvaranjem atletskih stadiona…
 
"Verujem da će i građani Srbije dati svoj odgovor ovakvoj politici bahatosti, agresivnosti, mržnje, revanšizma, pretnji i uvreda, a u nedostaku plana i programa", rekla je ona.
 
Brnabićeva je rekla da u Srbiji i "jedan deo opozicije, pre svega oko Jeremića, Đilasa i njihovih političkih istomišljenika konstanto obećava revanšizam, prete ljudima na najprizemniji način,  vređaju i obećavaju da će nas sve zajedno linčovati sa narodom koji podržava SNS i Vučića".
 
"I onda se danas desila neverovatna stvar da je Jeremić s pajtosima došao ispred Predsedništva, na radnom mesto predsednika Republika da ga linčuje jer to su i najavili – došli su da se fizički obračunaju s njim i to je ono sto je istina", rekla je ona.
  • Makica

    26.06.2021 16:02
    Za botove
    A vi sto imate posao da klikcete "-" na svaki negativan kometar o vlasti, kako vam nije muka od samih sebe! Kako vam se ne povraca sto ste srafic u ovoj masineriniji koja nas satire iz dana u dan?! Idijoti
  • B

    26.06.2021 11:20
    bumbar
    ovo je fascinantno lažu kao kumrije, samo se zanose kakve to oni naočare imaju, da ll su slepi nas su već napravili slepima. Samo se vi zavaravajte!!!!
  • ST

    26.06.2021 08:39
    Jadni ste,pravite predstave i gluposti. Drze vas (jos uvek) na vlasti oni kojima ne smete da zucnete ni slovo...Sta ce biti kad presuse izvori,gde ces ti prva?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija