Vučić: Desio se Jeremićev politički performans, a ne bog zna šta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se u predsedništvu, kada je u tu zgradu došao predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić sa saradnicima, nije desilo bog zna šta važno.
Vučić: Desio se Jeremićev politički performans, a ne bog zna šta
Foto: 021.rs
"Oni su vikali, vređali, njih petorica, ja bio sam, ne možete da imate toliko energije da vićete kao oni. Nisu me ničim ugrozili, to što su vikali je politički performans", rekao je Vučić.
 
Kako je naveo, "na tome im ne zamera, ali im zamera što ugrožavaju budućnost Srbije i nemaju nikakav program već jedino što rade – prete ljudima koji drugačije misle i koji vole svoju zemlju".
 
"Pitao sam se juče pola dana da li sam pogrešio što sam sišao (da se sretnu). Opet bih isto uradio ne zato što mislim da je to divno, herojsko delo, već je neko morao da pokaže da se normalna i pristojna Srbija ne plaši batinaša i da postojii neko ko će da im stane na put i kaže – ok, evo pretucite me. Fer je što su to rekli, nisam ja rekao – ja ću vas", naveo je Vučić.
 
On je Jeremiću poručio da ne preti građanima i, kako je dodao, nema ništa loše da kaže o njihovom jučerašnjem ponašanju, jer je to bio njihov politčki performans.
 
"Rade svoj posao, da li je uspešan reći će narod na izborima. A da kukam. Sledeći put ako dođu opet bih sišao samo bih verovatno bio manje uzbuđen i verovatno bi ih pozvao da uđu na kafu i rekao im isto – evo sad možete slobodno", rekao je Vučić.
  • Niko bitan

    26.06.2021 17:46
    @Bolo
    Evo, mene bi za početak samo zanimalo zašto jedan Novi Sad ima restrikcije vode.

    Mogu da nabrajam pitanja do ujutru, ali da krenemo od skromnog...
  • ЛеМи

    26.06.2021 16:55
    @@@Bond
  • Bond

    26.06.2021 16:27
    Velika propaganda laži Aleksandra Vučića nije mogla da prikrije sukob u predsedništvu koji se odigrao između njega i Vuka Jeremića koji je došao sa još tri člana svoje stranke.
    Vučić im je pretio, pozvao ih da se potuku ako smeju i oni su došli. A zatim je usledilo ludilo. Galama, rijaliti, opšti metež i histerisanje predsednika države koji se ponaša kao da je žena a ne muškarac, kao poslednja pičkica i kukavica koja nema karakter i svoje ja, nego zbog nesrećnog detinjstva preuzima tuđe obrasce ponašanja i unosi se u tuđe karaktere kao što je njegov očuh Anđelko, ili otac Fahrija Musliju.
    Vređao je Jeremića, Novakovića i Aleksića, upirao se da preskoči obezbeđenje ali se videlo da je to samo imitacija. Zapravo se tresao, a očevici su primetili i kada su mu se pokvasile pantalone. Tada je počeo da ima neizdrživi tremor i tada je pobegao na sprat predsedništva.
    Kasnije je sišao opet, dosta staloženiji, sa drugim pantalonama što govori o tome da je popio terapiju i da mu je Suzana promenula pelene. Saradnic Aleksandra Vučića su videli razbijena vrata na predsedništvu, što govori o tome da lekovi nisu pomogli i da je Fahrijin sin ipak dobio nervni slom koji nije uspeo da manerviše pomoću lekova.
    Upišan diktator ostaje upišan, to zna cela Srbija, njegova rodna Bosna i Hercegovina ali i njegove stranačke kolege koje ga posle ovog događaja ismevaju i zbijaju šale na njegov račun.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.