Osumnjičeni za seksualno zlostavljanje u "Petnici" još uvek nije priveden

Nastavnik osumnjičen za zlostavljanje maloletnika u istraživačkoj Petnica nije priveden, potvrđeno je za N1 u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.
Novinarka nedeljnika Vreme Jovana Gligorijević, zahvaljujući kojoj je javnost saznala za slučajeve zlostavljanja u Petnici, izjavila je ranije danas da je osumnjičeni nastavnik priveden.
 
Dnevnik Blic je, međutim, objavio da osumnjičeni nastavnik trenutno nije pronađen na adresi u Valjevu na kojoj je prijavljen.
 
Da osumnjičeni danas nije priveden, potvrđeno je i za N1 u Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.
 
Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu pokrenulo je juče predistražne radnje o mogućem seksualnom zlostavljanju u Istraživačkoj stanici Petnica, a za koje se saznalo nakon što su žrtve za Vreme ispričale šta su sve doživele.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.