Vulin: Zagorčaću život mafiji

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je da će zagorčati život mafiji.
Vulin: Zagorčaću život mafiji
Foto: 021.rs
On je rekao da će to učiniti nakon što je posle slovenačkog razbijen i austrijski ogranak kriminalnog "kavačkog klana", i kazao da policija ima saznanja gde se nalazi osumnjičeni za određena krivična dela Radoje Zvicer.
 
Zasad se iza rešetaka našao Dario Đorđević Dekster.
 
"Mi smo mesecima radili na Đorđeviću i njegovoj bandi. Na osnovu naših informacija, austrijske kolege su izvršile hapšenje i pronašle 10 kilograma heroina. Njegovi pomagači u Srbiji su takođe pohapšeni, a moj zadatak je da u Srbiji bude što manje kriminalnih grupa, da budu slabije organizovane, manje opasne, i posebno da što manje traju. Hoću da podzemlju u Srbiji učinim život teškim", izjavio je Vulin za "Novosti".
 
Kaže da policija ima informacije o Radoju Zviceru.
 
"Imamo informacije o njegovom kretanju. Istraga odlično napreduje, tužilac Nenadić je zadovoljan i količinom i kvalitetom dokaza. U zakonskom roku bićemo spremni da izađemo sa optužnicom. Očekujem veliki broj najtežih kazni, zaslužili su da nikada ne vide sunce osim kroz rešetke", poručio je ministar.
 
Prema njegovim rečima, postoje policajci koji čuvaju kriminalce.
 
"Do sada se o tome ćutalo, starešine nisu htele da se zameraju i tolerisale su veze policajaca i kriminalaca, čak i na najnižem nivou. To više nije moguće, proveravamo svaki navod koji povezuje naše pripadnike sa kriminalcima i svi kojima se dokaže veza biće kažnjavani do otkaza. Ovo važi za sve nivoe u MUP", jasan je Vulin.
  • Jasna

    01.10.2022 08:05
    Ahahahahahahaha
    Pa onda odma' kreni od "svojih"!!
  • Joja

    01.10.2022 07:20
    Lola
    Znaci lik je hodajuca ljudska sprdnja...
  • Bela

    07.07.2021 01:27
    ???
    E. ovaj Vulin samo sto mi ne iskoci iz frizidera sa svojim izjavama. Ne otvaram vise frizider.
    Koja je sledeca Ekipa na rejtingu "angazovanog" podzemlja.
    Stomak mi se prevrne od izjavljenih "obecanja".
    Vulin = Jul je cool . Samo da podsetim.
    Nista se ne menja samo se kamenje kotrlja.
    Izvinjavam se Adminu. Ako komenter prodje,Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.