Vučić o tome što je Jeremića nazvao devojčicom: To mi ostalo sa ulice

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je izletelo "devojčice" i da je pogrešio, ali da su kod njega došli "batinaši u pokušaju".
Vučić o tome što je Jeremića nazvao devojčicom: To mi ostalo sa ulice
Foto: 021.rs
Na pitanje da li je rečnik koji se čuo na snimku rasprave sa predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem tokom njihovog susreta u Predsedništvu bio primeren, Vučić je rekao da mu je to "devojčice" izletelo i izvinio se navodeći kako mu je taj rečnik ostao "sa ulice".
 
"Moji roditelji nisu imali novca da me školuju na Jejlu, Prinstonu ili na Oksfordu, ja sam išao na državni fakultet. Odrastao sam na ulici. Sišao sam i izletelo mi je nešto. Pogrešio sam, ostalo mi s ulice. Ja sam proveo mnogo vremena na severnoj tribini, toga se ne kajem", rekao je Vučić i dodao da se izvinjava i zbog izjave o "oralnoj higijeni" jednog od predstavnika opozicije i dodao da mu je i to ostalo s ulice.
 
On je dodao da stoji mirno i da ga ni za milimetar niko pomerio nije i da su došla njih petorica, "500 kila žive vage".
 
Vučić je dodao da su ga "snimali potuljeno, kao bednici", a da je on branio svakog srpskog domaćina i svaku ženu koju nazivaju kokoškom i glupačom.
 
"Hteo sam da im pokažem kako se brani svaka žena, dete, čovek, Srbija. Kao što je ne dam strancima, ne dam je ni batinašima u pokušaju", poručio je Vučić.
  • mira anastas

    28.06.2021 15:18
    tri nedoumice u izjavi AVa
    1. Da li znači da sam ja uličarka zato što sam diplomirala na državnom fakultetu u Srbiji, ili se predsednikova opaska odnosila samo na Pravni fakultet u Beogradu?
    2. Zbog čega je snimanje događaja bilo potuljeno kad se podrazumeva da je događaj bio automatski sniman siguronosnim kamerama?
    3. U kom smislu predsenik neće dati strancima Srbiju s obzirom na : Rio Tintu-dao Jadar i Mačvu, Ziđinu-dao pola Istočne Srbije, Al Dahri-dao PKB. Kažem DAO jer će im profit biti vredan kao vrednost cele Srbija trenutno.
  • seljak

    28.06.2021 14:47
    @bole
    napravite im zadnja vrata u skupstini da ne moraju na glavni. kod njih sve na silu. mora da su kod kuce manji od makovog zrna pa moraju negde da se istresu. idite u teretanu.
  • Boris

    28.06.2021 14:21
    Ma kakve crne ulice, Vučić je u školi, za vreme velikog odmora čitao Šekspira na engleskom, ali je čeznuo da bude huligan. Čovek koji za sebe tvrdi da je najbolji student pravnog u istoriji, a studirao ga 6 godina. Četnik koji je otišao da ratuje na Pale, pa ga Vojvoda Aleksić istog dana oterao u informativnu službu. Lik koji se do pre 2 godine hvalio da mrzi alkohol sada je ekspert za rakiju i pivo. Do dana današnjeg čovek koji van politike nema dana radnog staža, a poštene radnike prekoreva što neće da rade i nedeljom....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.