Jeremić: Nema razloga za strah od agresivnog slabića

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je dolaskom u Predsedništvo pokazao da se "agresivnom primitivcu", poput predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ne može suprotstaviti pevušenjem.
"Pokazali smo da ga se ne bojimo. On danas Srbijom vlada oslanjajući se u velikoj meri na sveopšti strah i mit o svojoj superiornosti. Da biste taj strah razbili, morate da date sopstveni primer i mi smo to učinili. Ovo zlo i diktatura neće biti sklonjeni sa vlasti dok ne nestane straha i dok se ne pokaže da je car go, što se i videlo. Ljudi ne treba da se plaše agresivnih slabića i lokalnih naprednjačkih bitangi koje ih teraju da slikaju glasačke listiće i da u autobusima idu na mitinge", rekao je Jeremić za N1.
 
Jeremić je pozvao Vučića da prikaže snimke bezbednosnih kamera i da se odazove pozivu na televizijski duel.
 
"Ako nekoga konstantno proziva dok sedi sam u studiju, a nije spreman da sa njim i razgovara pred kamerama, onda je to kukavičluk", rekao je Jeremić.
 
Jeremić je istakao da je Vučićev "napad besa" usledio kao odgovor na pitanje koje su postavili čelnici Narodne stranke zašto se posao izgradnje magistralnog gasovoda do Loznice, vredan 75 miliona evra, dodeljuje na osnovu tajne odluke Vlade Srbije u pregovorima koji traju 15 minuta i da li će taj posao dobiti "Milenijum tim".
 
"Tada je 'flipnuo' i izazvao incident, pošto nije imao odgovor na to pitanje. Svakog dana se iz budžeta u privatne džepove isisavaju milijarde", rekao je Jeremić.
  • Sveta

    28.06.2021 17:33
    Podrška Jeremiću i njegovom prostakluku? Pa ovi komentatori nesvesno podržavaju SNS!
  • seljak

    28.06.2021 14:42
    sta bi bilo
    sta bi bilo da neko pokusa da udje na silu u belu kucu ili dauning strit 10. mrak bi ga pojeo. kod nas je demokratija na vrhu. mozes da ides gde hoces i da ulazis gde ti padne na pamet. i ja bi hteo tv duel sa vukom ali ko sam ja.
  • NILE

    28.06.2021 14:24
    Lazov
    samo se ti nejavljaj Vucic je za tebe Nikola Tesla gubi se sa ovih prostora Lazovu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.