VIDEO: Umalo tuča tokom rasprave o predlogu da Vučić bude počasni građanin Smederevske Palanke

Na sednici Skupštine Smederevske Palanke došlo je do incidenta tokom rasprave o predlogu da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli titula počasnog građanina.
Govor odbornika Radoslava Milojičića Kene, u kojem je kritikovao vlast kao i nameru da se Vučiću dodeli to priznanje, izazvao je burne reakcije skupštinske većine, prenosi nova.rs.
 
Milojičić, jedan od malobrojnih odbornika koji nije deo skupštinske većine, naveo je, između ostalog, "da su to priznanje ranije u Beogradu dobili generali Tolbuhin, Ždanov, Peka Dapčević i drugi koji su ginuli i krvarili za ovu zemlju", te da smo "brzo spali sa njih na Vučića". 
 
On je upitao čime je Vučić zadužio Smederevsku Palanku, "možda time što je zadužio zemlju za 13 milijardi evra za 10 godina vlasti".
 
Odbornici SNS uzvikivali su "Keno, lopove".
 
Umalo je došlo i do fizičkog obračuna kada su naprednjaci shvatili da se njegov govor uživo prenosi na Fejsbuku.
 
Obezbeđenje je potom izbacilo Milojičića, a prenos sa sednice je prekinut.
 
  • Goran

    29.06.2021 15:03
    Pa neka mu onda , jednog dana, neki novi cestiti odbornici isto tako oduzmu titulu pocasnog gradjanina.
  • Da li

    29.06.2021 10:46
    ćeš
    Da li ćeš ti Vučiću morati da kupiš novo odelo samo za ordenje, kako te nije sramota da uzimaš ordenje koje su dobili pravi heroji, pacifisti, verom, vaspitanjem .......zaslužili, naukom zaslužili.
    Kako te nije sramota da ideš u koš sa velikanima ove zemlje, sramota da te bude, u autokratiji je i ovo moguće.
    Čime se dičiš jer je još polovina stanovništva od kad si na vlasti otišlo sa Ksova, da se niko živ nije vratio u Hrvatsku, unakazio si nam životnu sredinu, od našeg naroda koji radi kod "tvojih neverovatnih stranih investitora radnike si doveo na nivo iz Bangladeša .......kako te nije sramota i one koji ti daju ordenje, plakete..... Daju ti Kinezi, Arapi, koji nam uništavaju poljoprivredu (bitno da marihuana cveta kao luda), sram da te bude.
  • /

    29.06.2021 10:30
    /
    @niko
    miloseviceva steta jos stoji.
    necemo ni popraviti ni oprati od onoga sta je uradio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija